Behandling af børn

Tandlægebesøg

Dit barns første tandlægebesøg
Det er af allerstørste vigtighed, at dit barn får en god første oplevelse hos tandlægen, så man kan være med til at forebygge tandlægeskræk, og forme gode vaner i forhold til mundhygiejne. Hos Tandlægerne Eggers og Vester i Holbæk ved vi, at behandling af børn skal foregå markant anderledes end behandling af voksne. Vi har mere end 25 års erfaring med behandling af børn, og ved derfor præcis hvordan vi skal passe på dine guldklumbers små tænder.

Forebyggelse frem for behandling
Hos børn er det forebyggelse der er i højsædet, det gælder om at lære hvordan man bedst tager sig af sine tænder, og derfor står vores veluddannede personale også altid klar til at vejlede børn og forældre i hvordan man børster tænder. Vi flourbehandler og lakforsegler børnenes nye tænder så snart de bryder frem, hvilket giver en god og langvarig beskyttelse og nedsætter risikoen for huller markant.

Giv ikke dine dårlige vaner videre til dit barn
Det er vigtigt, at du som forælder passer på ikke at give din tandlægefrygt videre til dit barn. Børn er utrolig påvirkelige og overtager ofte deres forældres følelser, så hvis en forælder er bange for tandlægen, er der stor risiko for at barnet også vil blive det, og det er jo en skam. Det bedste du kan gøre er jævnligt at tage dit barn med til tandlægen og på den måde forsøge at skabe et positivt og behageligt forhold til tandlægen.

Jo tidligere dit barn lærer om god mundhygiejne jo bedre, gode vaner skal helst læres fra barnsben af, så vent ikke for længe med at introducere dit barn til tandbørsten og tandtråden. Det er vigtigt, at børnene lærer at gøre det rigtigt, første gang, de skal fx lære, at man ikke bare skal køre tandbørsten frem og tilbage, men i stedet bevæge den i små bløde cirkler, så man undgår tandkødsblødninger og andre skader.

Hyggelige og beroligende omgivelser
Hos Tandlægerne Eggers og Vester går vi højt op i at skabe et behageligt og uhøjtideligt miljø, hvor såvel børn som voksne føler sig velkomne. Det skal ikke være skræmmende at gå til tandlægen, det skal derimod være en behagelig vane, som man ser frem til, i stedet for at få ondt i maven over.

Sunde tænder er starten på et godt og sundt liv for dit barn, og derfor er det også vigtigt, at vælge en tandlæge der har god forståelse for, og erfaring med, børn. Udbuddet af tandlæger i Holbæk, der tager sig særligt af børn er heldigvis stort, så der er ingen grund til panik.

Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk
Tlf: 59 43 43 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *