Information om tandlæger

Inden du går til din tandlæge, eller inden du vælger en tandlæge, har du måske brug for at orientere dig om forskellige muligheder og få noget forhåndsviden om behandlinger og priser. Det kan være, at du kan bruge nogle af de vejledninger, som er tilgængelige for alle på nettet. Der er mange relevante hjemmesider med stof om tandsundhed og behandling hos tandlæger. Siderne har forskellige baggrunde og leverandører, og der findes både offentlige og private sider. Vi vil sammen med de dygtige tandlæger i RødOvre gennemgå forskellige netsteder, hvor du kan tilgå dig god og nyttig viden indenfor tandlægebranchen.

familietandlæge

Hjemmesiden sundhed.dk er ligesom borger.dk et sted, hvor du kan hente en masse information fra de offentlige myndigheder. Du kan bl.a. søge oplysninger om den enkelte tandlæge og sammenligne flere tandlægeres priser på behandlinger. Hvis du logger på med dit NemID, kan du finde oplysninger fra din egen digitale journal om din kontakt med det sundhedsfaglige område.
På sundhedsstyrelsen.dk/da/sundhed/tandpleje kan du også få offentlige myndigheders info om tandpleje. Her kan du særligt finde noget om lovgivning, muligheder for at klage og øvrige retningslinjer. Der er også vejledning om kommunale og regionale overenskomster og aftaler vedrørende tilskudsordninger, og du får oplysning om, hvor de forskellige typer behandling må foretages. http://denkommunaletandpleje.dk er en hjemmeside, hvor du finder artikler, spørgsmål og svar og gode råd om de emner som typisk dukker op i forbindelse med undersøgelser af børn og unge hos skoletandlægen. Her findes også materiale, som er egnet i forbindelse med undervisning i tandpleje. Indholdet i mange artikler vil være relevante til en snak hjemme i familien, når de daglige tandplejerutiner kommer til drøftelse, eller når et tandlægebesøg er aktuelt.
Danske Tandplejeres forening har hjemmesiden dinmund.dk. Her kan du få gode råd om den tandpleje, som ligger inden for den uddannede tandplejers arbejdsområde.
Tandlægeforeningen har også en hjemmeside, tandlaegeforeningen.dk, med mange gode råd og oplysninger om tandpleje og behandlingsformer. Siden er både for professionelle og private. Her vil du bl.a. kunne finde oplysninger om ny viden, kampagner og aktuelle problemstillinger inden for tandpleje og tandsundhed.
Desuden er der en række private hjemmesider, hvor fagprofessionelle inden for tandsundhed stiller deres viden til rådighed. Hvis du er i tvivl, om du kan stole på oplysningerne på en hjemmeside, vil din tandlæge altid gerne hjælpe dig og belyse de spørgsmål, som du søger svar på. Hvis du undrer dig over en oplysning, du har fundet på nettet, er du velkommen til at bringe den op på tandklinikken.

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st
2610 Rødovre
36703167

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *