Så meget kan du spare hos en tandlæge i udlandet

Det kan være en stor lettelse at få ordnet tænder, der skaber smerte og ubehag i munden, men det kan ligeledes være meget ubehageligt at skulle betale mange tusinde kroner for denne behandling i Danmark. Herhjemme er tandlæger virkelig godt betalte, og yderligere er  de danske leveomkostninger virkelig høje. Derfor får mange lavet større tandbehandling i udlandet. Denne behandling er lige så god, som den du kan få i Danmark, den er blot langt billigere. Skal du have lavet et hul eller lignende er det måske ikke økonomisk forsvarligt, men er der tale om et fuld gebis, eller en større parodentosebehandling, er der så mange penge at spare, at det begynder at give mening, at tage til udlandet for at få det ordnet. Hvor meget kan man så spare? Det giver først mening at tage langt for at få ordnet tænder hvis det giver overskud, når flybilletten og hotelomkostningerne er betalt. Dette koster omkring 2.000 kr-. og som regel er hotellet gratis, hvis man booker en såkaldt tandrejse.

Så meget kan du spare hos en tandlæge i udlandet

Eksempler på priser:

Hvis du skal have lavet en 3-leddet tandbro i Danmark: start ved 6.000 kr. slut omkring 12.000 kr. I Budapest er prisen: 6.000 kr.

Hvis du skal have lavet en krone i Danmark: start ved 4.000, slut omkring 10.000 kr. I Budapest er prisen: Max omkring 3.500 kr.

Hvis du skal have lavet et implantat i Danmark: start ved 17.000 kr. I Budapest er prisen: Komplet sæt: 7.000 kr.

Priserne i Budapest er inklusiv de fleste ekstra omkostninger såsom bedøvelse, konsultation, røntgenbilleder og så videre. I Danmark koster dette ekstra. Som det ses er der tale om et par tusinde kroner pr. operation, så skal man have lavet mange behandlinger, bliver det pludselig mange penge, man kan spare.

Derfor er det så billigt

En tandlæge i Budapest er hverken underbetalt eller dårligt uddannet, det er bare langt billigere at bo i Ungarn, og derfor synes vi, at deres priser er meget lave. Skulle den samme tandlæge arbejde i Danmark, ville prisen være det samme. Derfor behøver man ikke frygte, at man får et dårligere resultat, bare fordi det er billigt. Hvis du kunne tænke dig at se Budapest, er det en rigtig god handel, at komme dertil, for at få lavet tænder. Her får du både en oplevelse for livet, og gode tænder, alt sammen til en favorabel pris.

Dentatours
Dalegade 83
7000 Fredericia
Tlf: 60 17 77 07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *