Tandretning uden klodset bøjle

Det kan være charmerende at have lidt skæve tænder, men det kan også være sundhedsproblem, der skal tages alvorligt. Hvis ens tænder er meget skæve, så kan det nemlig forhindre, at man kan børste sine tænder ordentligt, og i værste tilfælde kan det resultere i dårlig mundhygiejne og huller i tænderne. Det kan dog også være kosmetiske årsager til at få rettet sine tænder. Hvis man fx er ked af at have et stort mellemrum mellem fortænderne, eller hvis nogle af tænderne sidder meget skævt, hvilket gør, at man ikke har lyst til at smile. Det udstråler nemlig sundhed og overskud at have et pænt smil, som man ikke er bange for at bruge. Det kan derfor være meget befriende få rettet sine tænder og få det smil, som man altid har ønsket sig.

litewire

Drop togskinnerne

De fleste kender tandbøjlen, der også bliver kaldt ’togskinner’, der er lavet af metal og er meget iøjnefaldende. Det kan afskrække mange i at få rettet tænder, at man skal gå rundt med en sådan tydelig bøjle. Især hvis man er blevet voksen, og vil have rettet tænder, da mange forbinder tandbøjler med noget børn bruger. Heldigvis er det nu muligt at få rettet sine tænder uden at have en ’togbane’ i munden ved hjælp af den bøjleteknik, der hedder ’Litewire’. Litewire’ er en gennemsigtig bøjle, der er meget diskret og sidder fast på tænderne uden alle for øje på den. Den er dog ikke helt usynlig, men den er langt mindre iøjnefaldende end de velkendte togskinner. Bøjlen er lavet af de bedste materialer, og den fremstilles i et laboratorium, hvor specialuddannede teknikker fremstiller den, så den passer den enkelte helt perfekt. Der findes tandlæger, der udfører behandlinger med Litewire på Frederiksberg, Nørrebro og alle andre bydele i København, og du kan derfor nemt finde tandlæger, der kan hjælpe dig med en tandretning.

Diskret og hurtig tandretning

Behandlingen med litewire foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af den specielle teknik. Der er flere tandlæger i København, der tilbyder denne form for tandregulering. Der findes mange tandlæger på Frederiksberg der yder god service, og er certificeret i brug af litewire bøjlen. De giver samtidig en professionel vurdering af den enkelte, om det er litewire bøjlen, som er den bedste metode til tandretning, eller om det er mere hensigtsmæssigt at benytte en anden form for tandretning. Det tager typisk omkring tre til seks måneder, at få rettet sine tænder ved hjælp af litewire bøjlen. Tidsperioden kommer an på, hvor skæve ens tænder er. Hvis man er nysgerrig for at finde ud af, om man kvalificerer sig til denne form for tandretning, så skal man kontakte sin tandlæge, der kan komme med den nødvendige vejledning. Teknologien udvikler sig nemlig konstant, og der er flere måder at få rettet sine tænder på i dag uden at have en klodset togskinne på sine tænder i flere år.

Falkon Tandpleje
Falkoner Allé 26A, 1. Th
2000 Frederiksberg
Tlf.: 33 31 73 77

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *