Er tiden kommet til at finde en ny tandlæge?

Der kan være mange grund til, at man er på udkig efter en ny tandlæge. Måske er man ikke tilfreds med sin nuværende tandlæge, eller måske er man flyttet til en ny by. Ligegyldigt hvad årsagen er, er det vigtigt, at man finder en tandlæge, som man føler sig tryg ved, og som kan tage sig godt af ens tænder. Heldigvis findes der mange tandlæger landet over, så hvad end man skal finde en troværdig tandlæge lokeret i Aalborg, i København eller et helt tredje sted, vil der uden tvivl være mange tandlæger at vælge imellem. Til trods for dette, kan det være alligevel være en udfordring at finde en ny tandlæge. I denne artikel vil vi derfor give tre tips til, hvordan man kan finde den helt rigtige tandlæge.

Hvilke behandlinger tilbyder de?
Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at man vælger en tandlæge, som har kompetencerne til at udføre de tandbehandlinger, som man har brug. De fleste tandlæger udfører standard tandbehandlinger såsom tandrensning. Hvis man derimod har brug for en tandlæge, som er specialiseret indenfor et særligt område, eksempelvis kosmetiske tandbehandlinger, skal man sikre sig, at den pågældende tandlæge udfører disse behandlinger. Information om hvilke behandlinger der udbydes, vil oftest være at finde på tandlægens hjemmeside. Ellers bør man ringe til dem for at høre nærmere.

tandlæger

Pris
Er man eksempelvis studerende, eller har man af andre grunde et sparsomt budget, kan det være nødvendigt, at man finde en billig tandlæge. Dette behøver, og må ikke, være en undskyldning for ikke at få besøgt sin tandlæge regelmæssigt. Eksempelvis er der mange tandlæger, som tilbyder studierabat. Leder man eksempelvis efter en tandlæge i nærheden af Aalborg, tilbyder den populære tandlæge “Tandlægerne Nørregade 19” 15 % i studierabat. Det behøver derfor ikke at være uoverskueligt dyrt at få sine tænder behandlet hos tandlægen. Derudover er det altid en god idé at få priserne afvide inden behandlingen. På den måde undgår man ubehagelig overraskelser i form af tårnhøje tandlægeregninger.

Hvad siger tidligere patienter?
En af de bedste måder at få et indblik i, hvor god en tandlæge er, er ved at høre, hvad tidligere patienter siger. Det er nemlig altid mere troværdigt at høre det fra andre kunder frem for af tandlægen selv. Spørg eksempelvis venner, kolleger, familien eller studiekammarater, om de kan anbefale en god tandlæge. Er man eksempelvis ny i en by, er det ikke sikkert, at dette er muligt. Dog vil det ofte være muligt at finde patientudtalelser på internettet.

Tandlægerne Nørregade 19
Nørregade 19
9000 Aalborg
Tlf. 98 12 19 72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *